Babagan Kita

sfadsfsd

Perusahaan kasebut dununge ing Distrik Huai'an, Kota Huai'an, kanthi area bangunan luwih saka 60.000 meter persegi lan 6 pabrik modern sing gedhe. Perusahaan iki ngenalake puluhan pusat mesin skala vertikal, horisontal lan gantri kelas pertama saka pabrikan terkenal internasional kayata Doosan, Japan Sun Industrial Machinery Co., Ltd. Kita uga duwe luwih saka 200 set macem-macem alat mesin CNC lan peralatan khusus. Wis nggawe pusat uji coba lan laboratorium kelas siji kayata CMM. Mitra jangka panjang perusahaan ing palu hidrolik excavator kalebu Industri Sany Heavy, XCMG, SDLG lan raksasa industri mesin konstruksi liyane. 

Jaringan penjualan produk perusahaan kalebu 28 provinsi lan wilayah ing China. Perusahaan kasebut entuk sertifikat ISO9001: 2016, EU CE.
Perusahaan kasebut duwe insinyur senior, calon doktor kanthi bakat teknologi tinggi, nggawe tim riset lan pengembangan inovasi independen sing kuat. Perusahaan duwe luwih saka 30 paten. Wis dadi perusahaan utama bagean inti lan pemecah hidrolik cerdas kanthi jumlah akeh, kualitas tinggi lan konten teknologi tinggi ing industri.

Produksi
Bahan baku- Pertambangan- Pangolahan- Pangobatan Panas- Mecah- Kumpul- Pengujian- Lukisan- Pengepakan

fdsgfdgf

Kontrol Kualitas

Kita milih bahan baku berkualitas tinggi, lan nggunakake CMM skala gedhe kanggo nindakake inspeksi kabeh-komponen ing komponen inti kayata silinder lan piston kanggo njamin toleransi formulir lan posisi lan kualitas majelis.

gfhgf (2)
gfhgf (1)
dfsg

Sertifikasi& klien

Perusahaan wis entuk sertifikat ISO9001: 2016, EU CE. Mitra jangka panjang perusahaan ing palu hidrolik excavator kalebu Industri Sany Heavy, XCMG, SDLG lan raksasa industri mesin konstruksi liyane.

dfgsdafd (1)
hgfdghg
fhggfhgf
hgjfh
fghdgh
dfghg
a3a992f6
afdsfkdsjh
dsafdfssd