Breaker Hidrolik Tipe Sisih LBS135

Katrangan singkat:

Trep digawa lan disimpen
Kinerja unggul
Pangopènan cepet lan gampang
Pemecah hidrolik jinis sisih LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, komponen sing luwih sithik lan perawatan sing luwih gampang.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

LBS135

Breaker Hidrolik Tipe Sisih

Fitur Produk:

• Trep kanggo digawa lan disimpen

• Dawane Breakers sacara sakabehe dikurangi

• Luwih gampang kanggo pahat bisa mundur

• Kinerja sing unggul

• Pangopènan cepet lan gampang

Pemecah hidrolik jinis sisih LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, komponen sing luwih sithik lan perawatan sing luwih gampang.

Kauntungan pabrikan:

1. Panelitian mandhiri kanggo sebagian besar suku cadang.

2. Nduwe produksi lan inspeksi peralatan sing paling maju, wektu pangiriman sing cekak

3. Ngawasi kualitas prosedur sing ketat, nyoba saben produk sadurunge dikirim

4. Sistem kontrol kualitas lengkap, ISO9001: 2015

5. Produk memenuhi standar Eropa, kanthi sertifikat CE.

6. Periode Garansi setaun. Kita janji balesan jam lan patlikur jam bakal dirampungake. Yen perlu, kita ngirim tenaga teknis kanggo ngatasi masalah kasebut.

Kauntungan Produk:

1. Kita milih bahan sing paling apik: 40CrNiMo, 20CrMo, 42CrMo

2.Mimpin teknologi perawatan panas. Kita duwe bengkel perawatan panas dhewe lan perawatan panas 10 taun

3. Kita duwe insinyur tingkat pertama, lan umume para tenaga kerja duwe pengalaman luwih saka 5 taun

Pambuka Perusahaan

Mesin Machian Huaian Shengda didegake ing taun 2009, perusahaan kami kalebu 30000. Kita utamane melu R&D, pabrik lan penjualan alat pemecah hidrolik. Kanthi pengalaman akeh lan anggota staf sing rajin lan rajin, kita bisa nyukupi macem-macem persyaratan saka macem-macem jinis pelanggan. Kita ndhaptar merek "LBS" dhewe. Produk LBS Brand duwe kaluwihan saka perawatan sing sithik, umur kerja dawa, lan fitur inovatif. Ing pirang-pirang taun kepungkur, perusahaan kita terus menehi peringkat pemasok kualitas tinggi sing bisa dipercaya dening SANY, XCMG lan akeh perusahaan ekskavator terkenal liyane.

Katrangan:

Papan Asal Jiangsu, China (Daratan)
Jeneng Merek LBS
Nomer Model LBS135
Jinis Breakers Hidrolik Jinis Sisih
Jeneng Merek LBS
Werna Panjaluk Kuning utawa Pelanggan
Lamaran Tambang, Tambang, lan Konstruksi
Jaminan 12 wulan
Diameter alat 135mm
Piston baja paduan berkualitas tinggi
Sertifikat CE
CQC ISO9001: 2015

Parameter Teknis

Barang

Unit

LBS135

Bobot total

kg

1460

Tekanan minyak operasi

bar

160 ~ 180

Aliran minyak sing dibutuhake

1 / mnt

120 ~ 150

Frekuensi pengaruhe

bpm

350 ~ 680

Dawane total

mm

2310

Diameter alat

mm

135

Bobot operator

ton

18.0 ~ 25.0

Volume ember

m

7.0 ~ 0.9

Pengepakan lan pengiriman

PengepakanPaket ekspor standar. Siji unit menyang kanthong panyimpenan vakum, banjur ing kothak kayu poli. Saben paket kalebu aksesoris ing ngisor iki: rong pahat, rong selang, siji set botol N2 lan alat pengukur tekanan, siji set kit segel cadhangan, siji kothak alat kanthi alat perawatan sing dibutuhake uga manual operasi.

Tanya Jawab

P: Apa sampeyan produsen?

A: Ya, pabrik kita didegake ing taun 2009.

 

P: Apa sampeyan yakin produk bakal cocog karo excavatorku?

A: Peralatan kita cocog kanggo sing paling digali. Tampilake model excavator sampeyan, kita bakal ngonfirmasi solusine.

 

P: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut desain pelanggan?

A: Mesthi, layanan OEM / ODM kasedhiya. Kita produsen profesional.

 

P: Kepiye babagan wektu pangiriman?

A: 5-25 dina kerja sawise mbayar.

 

P: Kepiye paket kasebut?

A: Peralatan sing dibungkus nganggo film regangan, dikemas nganggo palet utawa case polywood; utawa kaya sing dijaluk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita