Produk

  • Top Type Hydraulic Breaker LBS68

    Breaker Hidrolik Tipe Paling Luwur LBS68

    Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang digali
    Tanpa bobot sisih, nyuda rusak saka pahat
    Total total dawa lan bobot total luwih dawa
    Pemutus hidrolik tipe ndhuwur LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, luwih sithik

  • Silenced Type Hydraulic Breaker LBS100

    Silencer Tipe Hidrolik Breaker LBS100

    Teknologi swara sithik
    Desain paling anyar, anti-geter piring
    Struktur tertutup, proteksi sing apik kanggo awak utama
    Pemecah jinis bisu LBS nggunakake sistem sirkuit minyak canggih, kanthi kurang konsumsi minyak, penyesuaian sing trep lan efisiensi kerja sing dhuwur. Piranti kabeh uga nduweni fitur canggih d

  • Silenced Type Hydraulic Breaker LBS140

    Silencer Tipe Hidrolik Breaker LBS140

    Teknologi swara sithik
    Desain paling anyar, anti-geter piring
    Struktur tertutup, proteksi sing apik kanggo awak utama
    Pemecah jinis bisu LBS nggunakake sistem sirkuit minyak canggih, kanthi kurang konsumsi minyak, penyesuaian sing trep lan efisiensi kerja sing dhuwur. Piranti kabeh uga nduweni fitur canggih d

  • Top Type Hydraulic Breaker LBS100

    Breaker Hidrolik Tipe Paling Luwur LBS100

    Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang digali
    Tanpa bobot sisih, nyuda tingkat kerusakan pahat
    Total total dawa lan bobot total luwih dawa
    Pemutus hidrolik tipe 100 mm paling ndhuwur LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana

  • Silenced Type Hydraulic Breaker LBS85

    Silencer Tipe Hidrolik Breaker LBS85

    Teknologi swara sithik
    Desain paling anyar, anti-geter piring
    Struktur tertutup, proteksi sing apik kanggo awak utama
    Pemecah jinis bisu LBS nggunakake sistem sirkuit minyak canggih, kanthi kurang konsumsi minyak, penyesuaian sing trep lan efisiensi kerja sing dhuwur. Piranti kabeh uga nduweni fitur canggih d

  • Side Type Hydraulic Breaker LBS195

    Tipe Hidrolik Breaker Breaker LBS195

    Trep digawa lan disimpen
    Kinerja unggul
    Pangopènan cepet lan gampang
    Pemecah hidrolik jinis sisih LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, komponen sing luwih sithik lan perawatan sing luwih gampang.

  • Side Type Hydraulic Breaker LBS185

    Tipe Hidrolik Breaker Breaker LBS185

    Trep digawa lan disimpen
    Kinerja unggul
    Pangopènan cepet lan gampang
    Pemecah hidrolik jinis sisih LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, komponen sing luwih sithik lan perawatan sing luwih gampang.

  • Side Type Hydraulic Breaker LBS135

    Breaker Hidrolik Tipe Sisih LBS135

    Trep digawa lan disimpen
    Kinerja unggul
    Pangopènan cepet lan gampang
    Pemecah hidrolik jinis sisih LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, komponen sing luwih sithik lan perawatan sing luwih gampang.

  • Side Type Hydraulic Breaker1 LBS75

    Breaker Hidrolik Tipe Sisih1 LBS75

    Trep digawa lan disimpen
    Kinerja unggul
    Pangopènan cepet lan gampang
    Pemecah hidrolik jinis sisih LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, komponen sing luwih sithik lan perawatan sing luwih gampang.

  • Side Type Hydraulic Breaker LBS45

    Tipe Hidrolik Breaker Breaker LBS45

    Trep digawa lan disimpen
    Kinerja unggul
    Pangopènan cepet lan gampang
    Pemecah hidrolik jinis sisih LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, komponen sing luwih sithik lan perawatan sing luwih gampang.