Silencer Tipe Hidrolik Breaker LBS85

Katrangan singkat:

Teknologi swara sithik
Desain paling anyar, anti-geter piring
Struktur tertutup, proteksi sing apik kanggo awak utama
Pemecah jinis bisu LBS nggunakake sistem sirkuit minyak canggih, kanthi kurang konsumsi minyak, penyesuaian sing trep lan efisiensi kerja sing dhuwur. Piranti kabeh uga nduweni fitur canggih d


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

LBS140
Breaker Hydraulic Type Silence (Tipe Kothak)

Fitur:

• Teknologi swara sithik
• Desain paling anyar, piring anti-geter
• Struktur tertutup, proteksi sing apik kanggo awak utama

Pemecah jinis bisu LBS nggunakake sistem sirkuit minyak canggih, kanthi kurang konsumsi minyak, penyesuaian sing trep lan efisiensi kerja sing dhuwur. Peralatan kasebut uga nduweni desain canggih, struktur sederhana, komponen sing luwih sithik, tingkat masalah sing kurang, lan perawatan gampang.

Kauntungan pabrikan:

1. Panelitian mandhiri kanggo sebagian besar suku cadang.

2. Nduwe produksi lan inspeksi peralatan sing paling maju, wektu pangiriman sing cekak

3. Ngawasi kualitas prosedur sing ketat, nyoba saben produk sadurunge dikirim

4. Sistem kontrol kualitas lengkap, ISO9001: 2015

5. Produk memenuhi standar Eropa, kanthi sertifikat CE.

6. Periode Garansi setaun. Kita janji balesan jam lan patlikur jam bakal dirampungake. Yen perlu, kita ngirim tenaga teknis kanggo ngatasi masalah kasebut.

 

Kauntungan Produk:

1. Kita milih bahan sing paling apik: 40CrNiMo, 20CrMo, 42CrMo

2.Mimpin teknologi perawatan panas. Kita duwe bengkel perawatan panas dhewe lan perawatan panas 10 taun

3. Kita duwe insinyur tingkat pertama, lan umume para tenaga kerja duwe pengalaman luwih saka 5 taun

 

Pambuka Perusahaan

Mesin Machian Huaian Shengda didegake ing taun 2009, perusahaan kami kalebu 30000. Kita utamane melu R&D, pabrik lan penjualan alat pemecah hidrolik. Kanthi pengalaman akeh lan anggota staf sing rajin lan rajin, kita bisa nyukupi macem-macem persyaratan saka macem-macem jinis pelanggan. Kita ndhaptar merek "LBS" dhewe. Produk LBS Brand duwe kaluwihan saka perawatan sing sithik, umur kerja dawa, lan fitur inovatif. Ing pirang-pirang taun kepungkur, perusahaan kita terus menehi peringkat pemasok kualitas tinggi sing bisa dipercaya dening SANY, XCMG lan akeh perusahaan ekskavator terkenal liyane.

 

Katrangan:

Papan Asal Jiangsu, China (Daratan)
Jeneng Merek LBS
Nomer Model LBS85
Jinis Pemecah Hidrolik Jinis Kothak
Jeneng Merek LBS
Werna Panjaluk Kuning utawa Pelanggan
Lamaran Tambang, Tambang, lan Konstruksi
Jaminan 12 wulan
Diameter alat 85 mm
Piston baja paduan berkualitas tinggi
Sertifikat CE
CQC ISO9001: 2015


Parameter Teknis

Barang

Unit

LBS85

Bobot total

kg

460

Tekanan minyak operasi

bar

130 ~ 150

Aliran minyak sing dibutuhake

1 / mnt

45 ~ 85

Frekuensi pengaruhe

bpm

480 ~ 850

Dawane total

mm

1768

Diameter alat

mm

85

Bobot operator

ton

6.0 ~ 11.0

Volume ember

m

0,25 ~ 0,45

Pengepakan lan pengiriman

PengepakanPaket ekspor standar. Siji unit menyang kanthong panyimpenan vakum, banjur ing kothak kayu poli. Saben paket kalebu aksesoris ing ngisor iki: rong pahat, rong selang, siji set botol N2 lan alat pengukur tekanan, siji set kit segel cadhangan, siji kothak alat kanthi alat perawatan sing dibutuhake uga manual operasi.

Tanya Jawab

P: Apa sampeyan produsen?

A: Ya, pabrik kita didegake ing taun 2009.

 

P: Apa sampeyan yakin produk bakal cocog karo excavatorku?

A: Peralatan kita cocog kanggo sing paling digali. Tampilake model excavator sampeyan, kita bakal ngonfirmasi solusine.

 

P: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut desain pelanggan?

A: Mesthi, layanan OEM / ODM kasedhiya. Kita produsen profesional.

 

P: Kepiye babagan wektu pangiriman?

A: 5-25 dina kerja sawise mbayar.

 

P: Kepiye paket kasebut?

A: Peralatan sing dibungkus nganggo film regangan, dikemas nganggo palet utawa case polywood; utawa kaya sing dijaluk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita