Jinis Sliensi

  • Silenced Type Hydraulic Breaker LBS100

    Silencer Tipe Hidrolik Breaker LBS100

    Teknologi swara sithik
    Desain paling anyar, anti-geter piring
    Struktur tertutup, proteksi sing apik kanggo awak utama
    Pemecah jinis bisu LBS nggunakake sistem sirkuit minyak canggih, kanthi kurang konsumsi minyak, penyesuaian sing trep lan efisiensi kerja sing dhuwur. Piranti kabeh uga nduweni fitur canggih d

  • Silenced Type Hydraulic Breaker LBS140

    Silencer Tipe Hidrolik Breaker LBS140

    Teknologi swara sithik
    Desain paling anyar, anti-geter piring
    Struktur tertutup, proteksi sing apik kanggo awak utama
    Pemecah jinis bisu LBS nggunakake sistem sirkuit minyak canggih, kanthi kurang konsumsi minyak, penyesuaian sing trep lan efisiensi kerja sing dhuwur. Piranti kabeh uga nduweni fitur canggih d

  • Silenced Type Hydraulic Breaker LBS85

    Silencer Tipe Hidrolik Breaker LBS85

    Teknologi swara sithik
    Desain paling anyar, anti-geter piring
    Struktur tertutup, proteksi sing apik kanggo awak utama
    Pemecah jinis bisu LBS nggunakake sistem sirkuit minyak canggih, kanthi kurang konsumsi minyak, penyesuaian sing trep lan efisiensi kerja sing dhuwur. Piranti kabeh uga nduweni fitur canggih d