Jinis Paling Dhuwur

  • Top Type Hydraulic Breaker LBS68

    Breaker Hidrolik Tipe Paling Luwur LBS68

    Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang digali
    Tanpa bobot sisih, nyuda rusak saka pahat
    Total total dawa lan bobot total luwih dawa
    Pemutus hidrolik tipe ndhuwur LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, luwih sithik

  • Top Type Hydraulic Breaker LBS100

    Breaker Hidrolik Tipe Paling Luwur LBS100

    Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang digali
    Tanpa bobot sisih, nyuda tingkat kerusakan pahat
    Total total dawa lan bobot total luwih dawa
    Pemutus hidrolik tipe 100 mm paling ndhuwur LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana