Breaker Hidrolik Tipe Paling Luwur LBS68

Katrangan singkat:

Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang digali
Tanpa bobot sisih, nyuda rusak saka pahat
Total total dawa lan bobot total luwih dawa
Pemutus hidrolik tipe ndhuwur LBS duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, luwih sithik


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

LBS68

Breaker Hidrolik Tipe Paling Ndhuwur

Fitur
• Kontrol sing gampang lan posisi sing gampang nggawe luwih gampang excavator
• Tanpa bobot sisih, nyuda tingkat kerusakan pahat
• Bobot total dawa lan bobot luwih abot
Pemecah hidrolik tipe LBS paling dhuwur duwe mogok sing luwih kuat, kabeh peralatan duwe desain canggih, struktur sederhana, komponen sing luwih sithik lan perawatan sing luwih gampang.

Kauntungan pabrikan:

1. Panelitian mandhiri kanggo sebagian besar suku cadang.

2. Nduwe produksi lan inspeksi peralatan sing paling maju, wektu pangiriman sing cekak

3. Ngawasi kualitas prosedur sing ketat, nyoba saben produk sadurunge dikirim

4. Sistem kontrol kualitas lengkap, ISO9001: 2015

5. Produk memenuhi standar Eropa, kanthi sertifikat CE. 

6. Periode Garansi setaun. Kita janji balesan jam lan patlikur jam bakal dirampungake. Yen perlu, kita ngirim tenaga teknis kanggo ngatasi masalah kasebut.

Kauntungan Produk:

1. Kita milih bahan sing paling apik: 40CrNiMo, 20CrMo, 42CrMo

2.Mimpin teknologi perawatan panas. Kita duwe bengkel perawatan panas dhewe lan perawatan panas 10 taun

3. Kita duwe insinyur tingkat pertama, lan umume para tenaga kerja duwe pengalaman luwih saka 5 taun

Pambuka Perusahaan

Mesin Machian Huaian Shengda didegake ing taun 2009, perusahaan kami kalebu 30000. Kita utamane melu R&D, pabrik lan penjualan alat pemecah hidrolik. Kanthi pengalaman akeh lan anggota staf sing rajin lan rajin, kita bisa nyukupi macem-macem persyaratan saka macem-macem jinis pelanggan. Kita ndhaptar merek "LBS" dhewe. Produk LBS Brand duwe kaluwihan saka perawatan sing sithik, umur kerja dawa, lan fitur inovatif. Ing pirang-pirang taun kepungkur, perusahaan kita terus menehi peringkat pemasok kualitas tinggi sing bisa dipercaya dening SANY, XCMG lan akeh perusahaan ekskavator terkenal liyane.

Pengepakan lan pengiriman
PengepakanPaket ekspor standar.Siji unit menyang kanthong panyimpenan vakum, banjur ing kothak kayu-poli. Saben paket kalebu aksesoris ing ngisor iki: rong pahat, rong selang, siji set N2 pengukur botol lan tekanan, siji set kit segel cadhangan, siji kothak alat kanthi alat perawatan uga manual operasi.
Lapangan sing Ditrapake
Pertambangan ------------ Pertambangan, pecah kaping pindho
Metalurgi ------- Mbusak slag, Pembongkaran tungku lan pondasi
Dalan ------------- Ndandani, Mecah, kerja Yayasan
Railway ---------- Tunneling, Pembongkaran jembatan
Konstruksi ---- Pembongkaran bangunan lan beton bertulang
Ndandani kapal - Mbusak kerang lan karat saka lambung
Wong liya ----------- Mbusak lendhut beku

Katrangan:

Papan Asal Jiangsu, China (Daratan)
Jeneng Merek LBS
Nomer Model LBS68
Jinis Pemecah Hidrolik Tipe Paling Ndhuwur
Jeneng Merek LBS
Werna Panjaluk Kuning utawa Pelanggan
Lamaran Tambang, Tambang, lan Konstruksi
Jaminan 12 wulan
Diameter alat 68 mm
Piston baja paduan berkualitas tinggi
Sertifikat CE
CQC ISO9001: 2015

Parameter Teknis

Barang

Unit

LBS68

Bobot total

kg

268

Tekanan minyak operasi

bar

95 ~ 130

Aliran minyak sing dibutuhake

1 / mnt

34 ~ 60

Frekuensi pengaruhe

bpm

450 ~ 1000

Dawane total

mm

1401

Diameter alat

mm

68

Bobot operator

ton

2,5 ~ 7.5

Volume ember

m

0,15 ~ 0,25

Pengepakan lan pengiriman

PengepakanPaket ekspor standar. Siji unit menyang kanthong panyimpenan vakum, banjur ing kothak kayu poli. Saben paket kalebu aksesoris ing ngisor iki: rong pahat, rong selang, siji set botol N2 lan alat pengukur tekanan, siji set kit segel cadhangan, siji kothak alat kanthi alat perawatan sing dibutuhake uga manual operasi.

Tanya Jawab

P: Apa sampeyan produsen?

A: Ya, pabrik kita didegake ing taun 2009.

 

P: Apa sampeyan yakin produk bakal cocog karo excavatorku?

A: Peralatan kita cocog kanggo sing paling digali. Tampilake model excavator sampeyan, kita bakal ngonfirmasi solusine.

 

P: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut desain pelanggan?

A: Mesthi, layanan OEM / ODM kasedhiya. Kita produsen profesional.

 

P: Kepiye babagan wektu pangiriman?

A: 5-25 dina kerja sawise mbayar.

 

P: Kepiye paket kasebut?

A: Peralatan sing dibungkus nganggo film regangan, dikemas nganggo palet utawa case polywood; utawa kaya sing dijaluk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita